#

Fiat 500 Ailesi’ne Özel Fırsat!

Fiat’ın 500 model ailesi için hazırladığı Haziran fırsatı, yeni otomobil satın alacak herkese cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Fiat 500, 500C, 500X ve 500L modelleri için sağlanan bu özel fırsat ile Otomobil severler, tercih ettikleri modelin fatura bedelinin yarısını 2015 Haziran ayında peşin, kalan yarısını ise avantajlı faiz oranlarıyla seneye Haziran ayında ödeyebiliyorlar. Bununla birlikte, 48 ay vadeye kadar uzanan ve arzu eden müşterilere yılda 1 ödeme fırsatı veren alternatif ödeme planları da bu kapsamda otomobil severlerin tercihine sunuluyor.

Fiat’ın yeni modellerle genişleyen Fiat 500 Ailesi için sunduğu Haziran ayı fırsatı ile yeni bir otomobil satın almak isteyenlere cazip ödeme koşulları sağlanıyor. Fiat 500 Ailesi modellerinin tümü için sunulan bu fırsat kapsamında otomobil severler, tercih ettikleri modelin fatura bedelinin yarısını 2015 Haziran ayında peşin, kalan yarısını ise %0.42’den başlayan avantajlı faiz oranları ile seneye Haziran ayında ödeyebiliyorlar.

Sahip olduğu özgün konsepti ve zengin özellikleri ile otomotiv sektörünün en özel modellerinden olan Fiat 500 Ailesi için sunulan avantajlı satınalma fırsatı kapsamında ayrıca farklı ödeme koşulları da yer alıyor. Fiat bayilerine gelerek Fiat 500 Ailesi’nden kendileri için uygun bir model satın alma kararı veren müşterilere, tercih ettikleri modelin fatura yasal peşinatından kalan tutarın tümüne kredi kullanarak 48 ay vade ve %1.07 faiz oranından veya 36 ay vadede 6 ya da 12 ayda bir taksit ödeme imkanından da yararlanabiliyorlar.

Copyright © 2015 arabaks.com