Volkswagen, Daha Uygun Fiyatlı Araçlar Üretecek!

Volkswagen, Daha Uygun Fiyatlı Araçlar Üretecek!

Volkswagen, orta ve düşük gelirli müşterilere odaklı yeni araçlarını birkaç yıl içerisinde satışa sunacağını açıkladı.

Almanya kökenli otomobil üreticisi Volkswagen, orta ve düşük gelirli müşterilere odaklı yeni araçlarını birkaç yıl içerisinde satışa sunacağını açıkladı...

Ülkemizde oldukça popüler bir araba markası olan ve satış konusunda da güzel veriler elde eden Volkswagen, daha ucuz maliyetli araçlara yönelik planlarının olduğunu duyurdu. Alman Bild gazetesine konuşan firma CEO'su, düşük gelirli müşterilere odaklı ürünler adına çalışmalara başladıklarını bizzat belirtti.

Golf ve Polo gibi çok satan modelleri bünyesinde barındıran firma, aynı zamanda yüksek gelirli müşterilere hitap eden araçlara da sahip. Model yelpazesini genişletmeyi hedefleyen şirketin şimdi de düşük gelirli kullanıcılar tarafından gözde olması planlanıyor.

Röportajda yer alan bilgilere göre 2018 yılı içerisinde fiyatları 8.000 - 10.000 Euro arasında değişen Volkswagen marka araçlar yollarda olacak.

Çin'de üretileceği söylenen araçlar, Asya pazarına öncelikli olarak satışa çıkacak fakat gelişmekte olan ülkelerde de düşük maliyetli Volkswagen araçlarını görebileceğimiz belirtildi. 8.000 Euro değerindeki bir araç, ülkemizde ortalama 24.000 TL bandında bir fiyata sahip olabilir.

Tabi işin içerisine vergileri de eklersek rakamın daha yükseklere çıkması da mümkün.

Copyright © 2015 arabaks.com